„Există pericolul ca ţările mai puţin dezvoltate să considere motivele ţărilor bogate ca fiind o formă de imperialism economic sau rasial. O asemenea percepţie ar putea crea serioase repercursiuni asupra proiectului de stabilitate populaţională. [...] Depopularea trebuie să fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia". (Henry Kissinger în National Security Study Memorandum,1974)

Chemtrails - Geoinginerie stratosferică prin aerosoli

Nu este vorba de evacuarea normală de la motoarele jet - aceste dâre dispar de pe cer în 30 sec - 1 min; în schimb, cele numite chemtrails formează niște nori lunguieți, care provin din extinderea acestor dare lasate de avioane şi rămân pe cer cu orele şi chiar zilele. Aceste chemtrails contin săruri de bariu, aluminiu care se bănuieşte ca sunt folosite la aplicaţii militare în deflecția undelor radio şi luminoase (ca un strat reflectorizant), iar în ele se introduc viruși, bacterii, microbi, fungi, diverși agenți biologici care sunt testați pe populație, etc. Dâra ce se formează, este de fapt un polimer care se transforma într-o plasa fină care se întărește în contactul cu aerul şi astfel rămâne plutind în atmosferă, la mare înălțime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante.

Dacă veţi viziona filmul declaraţiilor lui Edward Griffin despre chemtrails[1], veţi avea posibilitatea de a lua cunoştinţă despre activitatea criminală şi secretă a Noii Ordini Mondiale şi de cum au apărut focarele de gripa aviară, S.A.R.S., gripă porcină etc.

Meteorologii germani care au descoperit aceste chemtrails (dâre pe cer), care fiind radio reflectorizante au produs anomalii în funcţionarea instalațiilor radar. Asociaţia Meteorologilor a dat în judecată departamentul armatei germane şi a solicitat dezvăluiri oficiale asupra acestui program secret.

În ultimii ani, clinicile medicale şi sălile de urgenţă ale spitalelor sunt asaltate de oameni suferind de boli al căror nume până acum câţiva ani nici nu existau. De ani de zile există bănuiala că starea proastă a sănătăţii oamenilor, simptomele noi, maladiile nou apărute, greu de explicat de lumea medicală, ar avea drept cauză dârele anormale pe care din ce în ce mai multe avioane în zbor le lasă în urma lor. Autorităţile, însă, nu par să se îngrijească de un astfel de detaliu, care pare... banal!

La început, doar foarte puţine avioane lăsau în urma lor astfel de dâre. Astăzi, au devenit extrem de numeroase, brăzdând cerul în cruciş, în paralel şi chiar în formă de „S" sau de cercuri. Privim pe furiş cerul şi atunci când zărim aceste dâre, ni se pare normal ca un avion care trece să lase în spatele lui urme care se întind de la un capăt la altul al orizontului. Ele se lărgesc continuu, amestecându-se cu alte dâre, ajungând să formeze un adevărat nor, care acoperă cerul ore în şir.

Analizele efectelor chemtrail-urilor, adevărate dâre ale morţii, sunt dintre cele mai neliniştitoare. Soluţia oficială care ni se oferă: vaccinuri noi şi antibiotice super-tehnologizate, în condiţiile în care s-a demonstrat că supraconsumul de vaccinuri şi de antibiotice de tot felul nu a făcut decât să reducă iremediabil capacitatea sistemului imunitar de a răspunde la atacuri subite.

Explicaţia cu care, iniţial, responsabilii civili şi militari ai forţelor aeriene i-au liniştit pe observatori, a fost aceea că ar fi vorba doar de dâre de condensare. La întrebarea de ce aceste urme nu existau cu mai mulţi ani în urmă răspunsul a fost că atunci avioanele nu zburau atât de sus încât să permită formarea acestor dâre. În anumite cazuri, aceste dâre, au spus ei, pot rezulta ca urmare a aruncării restului de carburant, în vederea unei posibile aterizări forţate. Cu toate acestea, înmulţirea acestor dâre (nu toate avioanele care zboară riscă să se prăbuşească, din câte se ştie...) şi aspectul lor face să fie ridicol şi inadmisibil acest gen de justificare...

În urma amplitudinii pe care fenomenul a luat-o şi în lipsa unor explicaţii plauzibile, soluţia pe care autorităţile au găsit-o a fost să îl transforme în „legendă urbană", împiedicând orice studiu ştiinţific serios. Folosindu-se de tragicele atentate din 11 septembrie 2001, au îngropat definitiv chestiunea. Ca urmare a aşa-zisei ameninţări internaţionale a terorismului, a fost impusă, sau cel puţin se urmăreşte să fie impusă, obligativitatea sprijinului şi încrederii absolute faţă de guverne. Chestiunea dârelor morţii [chemtrails] a ajuns, deci, să facă parte rapid dintre subiectele pe care mass-media le evită cu orice preţ...

Aceste chemtrailsuri sunt recunoscute de guvernul S.U.A., ca fiind un program secret necesar de a lupta împotriva „încălzirii globale". Nu i-a autorizat nimeni şi s-a descoperit, că acestea produc efectul de seră, prin blocarea căldurii de la soare şi degajarea acesteia în spațiu prin stratul reflectorizant de radiații.

Dicţionar :
Contrails - Dâre lineare (en.) produse de evacuarea motoarelor aeronavelor sau modificări ale presiunii aerului, de obicei la altitudinea de croazieră la mare înălţime a aeronavelor. Combinația de vapori de apă în evacuarea motorului de aeronavă și temperaturile ambientale scăzute care se produce la altitudini mari şi permit formarea dârelor compuse în principal din apă, sub formă de cristale de gheață.
Chemtrails - Dâre chimice (după en. chemtrail, chemical trail) sau a dârelor morții lăsate de aeronave militare si civile, dar mult mai persistente decât cele normale (contrails). Conțin agenți chimici sau biologici pulverizați în mod deliberat la altitudini mari, în scopuri secrete, în cadrul unor programe clandestine.

 

Notă : adaptare după textul publicat de Ziarul on line[2]

Grafica - I.M.

-------------------------------------
[1] Edward Griffin despre chemtrails

- octombrie 2018