Duda-Marga tronFrumoase vorbe am mai auzit noi din gura „principesei"(? - s.r.) Margareta despre Centenar, despre Basarabia și despre iubirea față de popor. Din nefericire, faptele contrazic total eleganta abureală „regală".

Iubirea de popor a „casei regale" se manifestă în funcție de veniturile cu multe zerouri

Probabil supărați că legea „casei regale", prin care cuplul Duda-Margareta urmau să mai sugă bani grei pentru un trăi ca-n vis, a fost dată de pământ, cei doi s-au gândit să-i arate pisica statului român. Și, desigur, să mai jepcuiasca niște parale. Mai precis, mai mult de un milon de lei. Noi.

Codrul, frate cu Duda

Familia „regală" cere statului român despăgubiri de peste un milion de lei pentru pădurile din zone de protecție pe care nu le poate exploata. Un proces este pe rol la Curtea de Apel Oradea, iar primul termen a fost fixat pentru dată de 2 mai a acestui an. Procesul a fost deschis de ex-regele Mihai și este continuat acum de moștenitoarele sale, „principesele": Margareta, Elena, Sofia și Maria. Care iubesc poporul român de nu mai pot, dar i-ar lua toate economiile că s-o ducă ele că-n Rai. Păi, dacă nu mai puteți de iubire de neam, renunțați la procesele astea de înavuțire și lăsați codrii să rămână ce au fost mereu: frații românului, nu ai „familiei regale"!

Parale, parale

Obiectul proceselor este acordarea unor compensații financiare de către statul român pentru produsele de masă lemnoasă pe care reprezentanții Casei Regale, în calitate de proprietari, nu le pot recolta de pe cele aproape 1.300 de hectare de pădure din județul Arad, de pe domeniul de la Săvârșin. Statul român acordă despăgubiri în aceste situații, pe baza unei hotărâri de Guvern din iunie 2017. Nu este singură zona în care „casa regală" nu poate exploata pădurea, suprafețe similare mai sunt în județele Brașov și Prahova. Deci, ar fi de așteptat noi și noi procese prin care cuplul Duda-Margareta își va manifestă „dragostea" și „respectul" pentru poporul din mijlocul căruia au izvorât (doar unul dintre ei - s.r.). Probabil, acum, Mihai se zvârcolește în coparşeu (nu pentru grija faţă de poporul pe care l-a trădat de nenumărate ori, ci de nelinişte pentru „alteţele regale" neprinciare rămase orfane la vârste fragede - n.r.)[1].

Grafica - I.M.

--------------------------------------------------
[1] sursa http://www.national.ro/news/familia-regala-a-inceput-lupta-pentru-parale-619662.html/ 30 martie 2018