Maria Diana Popescu, art-emisFaţa hîdă a politicii statului paralel s-a văzut şi la parada de „Ziua Naţională a României". Nici de ziua noastră duşmanii ţării nu ne-au lăsat să ne tihnească. Corupţii la tribună, românii, umiliţi în fiecare an, încolonaţi de partidul foamei, la coadă, pentru o porţie de fasole, în timp ce la recepţia cotrocenistă se servesc bucate scumpe şi alese, "necompatibile" cu gloata cea mare. Din discursul lui Iohannis s-a simţit doar fîsîiala unui slugoi globalist, dezbinator. Tocmai Iohannis vorbeşte poporului de integritate? El, omul cu geacă roşie, care a stîrnit simptomul străzii, numit haştag-rezist, de ce n-a ieşit public să potolească protestatarii care au devastat construcţiile tîrgului de Crăciun din Piaţa Victoriei? El, care a dat jos un guvern pe spinarea unui incendiu devastator şi dă din coate pentru răsturnarea oricărui alt guvern în schimbul „guvernului meu"? El vorbeşte de integritate? El, care a făcut ca românii să se lupte unii cu alţii, în Piaţa Victoriei?

Că dezbinarea este un elixir pentru neisprăviţii Puterii a dovedit-o, din nou, Iohannis, refuzînd să-i invite pe Dragnea şi pe Tăriceanu la paradă! Nu că mi-ar fi dragi cei doi, care s-au vîndut unei false, deci inexistente, case regale, dar lîngă Luluţa şi alţi deocheaţi văzuţi la tribuna oficială, ar fi trebuit să stea şi cei doi împricinaţi. Oricum, Tăriceanu a declarat că ar fi refuzat invitaţia dacă ar fi primit-o, pe motiv că nu ar fi stat alături de „patronul statului paralel". Ca să fie şi mai sigur pe el, spre a-şi consolida poziţia, Iohannis i-a răsplătit de 1 Decembrie pe şefii S.R.I., S.I.E., S.T.S. şi S.P.P., înaintîndu-i în grad şi decorîndu-i! Contrasemnătura a venit de la Iuda Tudose, umăr la umăr cu Iohannis la tribună! Poate că a avut dreptate Gabriela Firea cînd a afirmat că Tudose este „acoperit" al serviciilor. I-a decorat exact pe ăia care se vor ocupa de al doilea mandat al lui Iohannis. Sau, ştiu eu?, pentru meritul special de a da o mînă de ajutor Codruţei Koveşi şi lui Portocală în fabricarea unor false dosare penale. În plus, îşi întăreşte protecţia pe toate flancurile! Este ştiut că sasul doar oficializează ce hotărăsc ăştia din servicii.

Ţara duce în spinare atîtea servicii secrete, atîtea grade înalte, atîtea pensii speciale, atîţia corupţi din justiţie şi din palate! Fie că la putere sînt pesedeii, peneleii, udemereii şi care or mai fi, tot secureii dictează şi conduc. Numai ei ştiu pentru cine. El, care a promis înăsprirea legilor pentru românii care nu acceptă diversitatea şi imoralitatea, adică curcubeiştii şi, de ce nu, islamiştii cu bomba la brîu! Potrivit înţelegerii lui Iohannis cu Merkel, vom avea criminali pe alese, iar dacă pesedeul nu se dă la o parte din calea lui, vom mai avea parte de un „Colectiv", ca să poată da vina pe pesede, şi să-l readucă pe Julien premier, cel care a făcut extrem de mult rău românilor prin politica defectuoasă şi, mai cu seamă, prin punerea în practică a experimentului toxic „Codex Alimentarius" în ţara noastră. De aceea îi scoate în stradă pe naivii fanatici şi iraţionali ai haştag-rezist! Ăsta-i „statul de drept" pe care-l apără to'arăşu Iohannis? De ce n-a prezentat Iohannis nicio reacţie oficială cînd cei doi sceleraţi ai Departamentului de Stat al S.U.A. au ordonat Parlamentului nostru să nu modifice defectuoasele legi ale Justiţiei, care întreţin şi umflă corupţia din Justiţie şi D.N.A.?

Pentru felul în care hotărăşte în numele unui popor întreg, preşedintele este o ruşine! Iohannis întinde coarda cît poate de mult pentru americani şi, în rest, se preface că nu vede şi nu aude. Altfel şi-ar tăia craca susţinerii de peste ocean. Iuda Tudose şi-a schimbat şi el strategia. Face glume nesărate pe seama ministrului lui Carmen Dan în privinţa dispozitivului de ascultare găsit în locuinţa atribuită de R.A.A.P.S. şi o critică pe Gabriela Firea pentru decizia de a amplasa un tîrg de Crăciun în Piaţa Victoriei. Unde şi-ar mai fi scos statul paralel protestatarii dacă piaţa ar fi fost ocupată? Locul tîrgului de Crăciun era foarte potrivit, gloata haştag-rezist a statului paralel n-ar mai fi avut unde striga „jos guvernul." Dacă ar fi avut lozinci cu „Jos Koveşi", „Jos D.N.A.", „Jos Iohannis", „Jos creuzetul trădătorilor de neam", „afară cu gaşca de paraziţi ai fostului rege, care trăiesc pe spinarea poporului român", am fi înţeles că ţin cu Ţara şi, atunci, jos pălăria!

Dragi români, nu vă mai lăsaţi păcăliţi la infinit! Nu mai acceptaţi să plătiţi cheltuielile unei false case regale. Asta trebuie strigat în stradă! Vi se ia de la gura voastră şi a copiilor, se ia din pensii şi salarii, ca să belferească gaşca de trîntori-trădători străini, cu care ne-a pricopsit preşedintele Constantinescu!Tocmai el, marele şi celebrul regalist Emil Constantinescu, preşedintele de ţară (1996-2000), cel care, către finalul mandatului de preşedinte, a capitulat din politică. A lăsat steagul jos, şi-a strîns jucăriile şi a lăsat politica baltă (gest mai mult decît sinucigaş pentru CDR, aflată la guvernarea ţării), motivînd că a fost învins de Sistem:„scârbit, învins de sistemul oligarhic din ţară” (…), ”scârbit de tot ce se întâmplă în țara asta…”

Cum îşi permite doamna Duda Margareta să vorbească în numele românilor? Sper că aţi citit discursul ei sec şi sterp de 1 Decembrie! Cum i s-a permis acestui parazit să vorbească în numele meu, în numele Dumitale, Popor Român, călcînd în picioare Istoria României? Eu nu i-am dat aprobare şi ca mine sînt milioane şi milioane de români, care nu sînt de acord ca urmaşii cetăţeanului Mihai, care n-a fost niciodată încoronat ca rege, să stăpînească ilegal palatele şi domeniile ţării noastre! Palate şi domenii realizate din sudoare şi împilarea sărmanului nostru popor! Cum îşi permite gaşca de trîntori să terfelească Ţara-Republică şi Constituţia României, susţinuţi de trădători ca Iohannis, Tăriceanu şi Dragnea?! Cuplul Margareta-Duda a devenit de o ferocitate, o meschinărie şi o avariţie nemaîntîlnite! La fel ca şi restul celor care conduc România astăzi!

Cum se face că instituţiile statului nu iau măsuri de stopare a acestui circ periculos pentru România, cu „alteţe"-parazit întreţinute de statul român, care vor tot mai mulţi bani de la buget şi bogăţii din patrimoniul naţional? Eu nu recunosc nicio casă regală! Domnul Adrian Cioroianu poate fi orice, dar nu istoric - nu istoric român! -, dacă a avut tupeul să editeze o carte cu elemente de falsificare şi manipulare a Istoriei României. Nu degeaba a fost îndrumat de un alt „roller" contemporan care a mîzgălit cu boia de ardei toxic Istoria Românilor. Ca să vedeţi cine se bucură de standuri la tîrgurile de carte, unde ar trebui să-şi vîndă creaţiile adevăraţii scriitori patrioţi. Ruşine lui Cioroianu, care şi-a lansat făcătura numită „Margareta a României. O Principesă în serviciul ţării regăsite". Care principesă to'arăşe Cioroianu?, cînd femeia aceasta s-a născut în Elveţia, la cîţiva ani după ce tătîne-su, fostul rege abdicase fără drepturi pentru urmaşi, elcăsătorindu-se la un an de la abdicare, cu Anna De Parma... cînd nu mai era nici rege şi nici măcar cetăţenie română nu mai avea? Era un simplu cetăţean pribeag prin Europa. De cei care au votat pentru fantoma Casei Regale a Republicii România, ce să mai zic? Doamne, nu-i ierta, tocmai pentru că ei ştiu ce fac! Şi e foarte grav ceea ce fac, în dauna şi spre umilirea gravă, condamnabilă a poporului român! Dar, ce să facem, se cheamă că trăim în democrație, într-o democrație originală, în care fiecare face ce vrea! Aristotel: "Democrația este calea cea mai uşoară către tiranie. Cele mai degenerate forme de guvernămînt sunt: tirania, oligarhia și democrația”.

Of, m-am săturat de spectacolul acesta tragic în care Preşedintele, Guvernul şi Parlamentul joacă rolul „democraţiei", iar Koveşi şi Lazăr pe cel al Justiţiei. Într-un interviu acordat România Tv, Victor Ponta, fost premier pînă la „Guvenul meu" cioloşist, a dat în vileag minciuna Codruţei Koveşi şi a recunoscut că s-a întâlnit în locaţiile S.R.I. şi în via lui Sebastian Ghiţă cu Kovesi, şefa D.N.A. Fostul premier a afirmat că aceste întîlniri erau normale pentru ei, ceea ce vine în contradicţie cu afirmaţiile Codruţei Koveşi, care a susţinut că nu s-a întîlnit cu oameni politici decît în calitate oficială. Ponta a mai afirmat că aceste întîlniri au existat, fiind vorba de cele din vie şi de la Pomana Porcului, specificînd că după fiecare sărbătoare de 1 decembrie erau invitaţi de George Maior, fostul şef al S.R.I. „După ziua de 1 Decembrie, de fiecare dată după paradă, ne vedeam un grup de oameni la una din vilele S.R.I.-ului pentru a socializa". Săracii de ei, socializau împotriva statului de drept. Victor Ponta a confirmat şi întîlnirea de Pomana Porcului, la care au participat Kovesi, Dragnea, Maior, Coldea, Oprea, Dâncu, la care el n-a participat, deşi a fost invitat. Cum pot eu să contrazic faptele acestor nelegiuiţi din lanţul trofic al destabilizării României, care ne-au făcut sclavi ai marilor puteri sau să susţin că sasul este mai român măcar de Ziua Naţională, cînd ei n-au făcut nimic altceva decît să-şi lărgească propriile buzunare, iar în contul lor există ştiute şi neştiute capete de acuzare?! Cu voia dumneavoastră, am zis!