Peter Singer - „Doctor Zoofil Causa”După decembrie 1989 ne-au năpădit tot felul de ciudaţi, mercenari plătiţi pentru a întina şi distruge tot ce înseamnă familia tradiţională, civilizaţia şi cultura poporului român. Că ei vor să vină, e firesc, dar este inadmisibil ca autorităţile şi instituţiile statului român să accepte, docile, elucubraţiile acestor neaveniţi şi chiar încălcările legislaţiei româneşti. Campania de îndobitocire se promovează în avalanşă, cu acceptul Preşedintelui, Guvernului şi Parlamentului României. Este inadmisibil ca într-o ţară declarată civilizată, unor astfel de exemplare cu formă umanoidă, declasate şi cu turbulenţe grave la etajul superior, precum „Doctorul Moarte"- slugi necondiţionate ale practicării eugeniei la scară planetară - în loc să fie declarate persona non grata, să fie onorate cu distincţii acordate în trecut unor savanţi români veritabili. Blasfemia, aparent întâmplătoare a Universităţii Bucureşti se încadrează perfect în ofensiva anti-românească şi compromite ireversibil presigiul acestei instituţii de stat a României. (Ion Măldărescu)

Susţinătorul infanticitului, pedofiliei, sodomiei, sadomasochismului şi zoofiliei, Petre Singer - Doctor „Honoris Causa" al Universităţii Bucureşti

După ce în urmă cu puţin timp un propagandist olandez al pedofiliei mascat în profesor de „sexologie" a fost invitat să conferenţieze în cadrul „Lunii Homosexualilor" la Facultatea de Sociologie a Universității București, sacrilegiul fiind oprit de S.R.I. şi organizaţiile de apărare a vieţii şi copilului, iată că aceeaşi instituţie recidivează la cote şi mai „înalte". De data aceasta, invitatul special este „renumitul filosof" Peter Singer, susţinător deschis al infanticitului, pedofiliei, sodomiei, sadomasochismului şi... zoofiliei. Da, aţi citit bine. Iată că s-a ajuns şi la asta. Pe dalele unde au păşit Spiru Haret şi Mircea Eliade vine acum şi Peter Singer, „renumitului filosof", după cum este gratulat în invitaţia centrului de „ Etică aplicată" în al Universităţii Bucureşti. Conform „ActiveNews" el ar urma să primească şi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Bucureşti. Pe lângă Prinţul Charles, Regele Mihai şi Patriarhul Ierusalimul de ce să nu meargă un „Honoris Causa" şi pentru un ideolog al „mişcării de eliberare a animalelor" şi nu numai, după cum e cunoscut Peter Singer? Singer este invitat să conferenţieze pe 20 mai la Universitatea din Bucureşti de un acolit de-al lui Tismăneanu şi Liiceanu, marxistul Valentin Mureşan, de la aşa numitul „Centru de Cercetare în Etică Aplicată", pentru a susţine, chipurile, o conferinţă despre etică şi „drepturile aniumalelor". Peter Singer, profesor de „etică" la Princeton şi membru al Partidului Verzilor, e „faimos" de unde vine atât pentru susţinerea înfocată a „căsătoriilor" homosexualilor cât şi pentru apologia crimei, a infanticidului, respectiv pentru „dreptul" părinţilor de a-şi omorî copilul după naştere, aşa zisul „avort post-natal", militând totodată şi pentru uciderea copiilor cu disabilităţi, din raţiuni de „economie". Momentul în care aterizează în România, în plină dezbatere privind legalizarea „parteneriatelor civile", este, desigur, întâmplător, deşi ar fi fost mai de folos dacă Remus Cernea nu omitea să introducă în proiectul său şi legalizarea căsătoriilor între vacile apărate de „societatea civilă" şi boii susţinuţi de „lumea academică".

Potrivit „ActiveNews", în 1979, Singer a scris în cartea sa, „Practical Ethics"[1]: „Copiii umani nu au conștiință de sine și nu sunt capabili să priceapă faptul că există. Nu sunt persoane. În consecință, viața unui nou-născut are o valoare mai mică decât viața unui porc, a unui câine sau a unui cimpanzeu". Referindu-se la copiii nou-născuţi şi cei cu disabilităţi, „profesorul de etică" foloseşte în scrierile sale pronumele pentru obiecte sau animale: „it". „Dacă o formă de activitate sexuală aduce satisfacţie celor care o practică, şi nu răneşte pe nimeni, ce poate fi imoral la ea?", se întreba Singer, revoluţionarul animalelor şi al „stângii darwiniene", într-un „editorial" pro-homosexualism şi pro-pedofilile din 2006, publicat de „Guardian". „Argumentul" în cauză este folosit cu „copy-paste" în mai multe scrieri ale „renumitului filosof". Astfel, Singer susţinea încă din 2001, că sexul cu animalele ar trebui condamnat doar dacă provoacă brutalizarea acestora. Altfel, dacă însă există o „satisfacţie mutuală" ca urmare a activităţii sexuale de natură bestială, nu ar fi nici o problemă. Filosoful american Tom Regan, profesor emerit de filosofie la Universitatea Statului Carolina de Nord, a făcut observaţia că, atunci, „acelaşi argument poate fi folosit pentru a justifica sexul cu copii"[2]. Într-un „eseu" al „renumitului filosof" acesta militează pentru normalizarea „sexului între specii" şi a „plăcerilor sodomiei". Sensibilii intelectuali oripilaţi de limbajul frust al scriitorului Nicolae Breban - care transpunea practic în câteva cuvinte „epoca" Patapievici la I.C.R. - vor găsi cu siguranţă mai multă întelegere la „renumitului filosof" care susţine sexul paşnic cu animalele folosind expresii „academice", probabil kantiene sau hannaharendtiene, ca „blowjob", „cunt", „fucking"...

„Să salvăm balenele dar să omorâm copiii", se scria despre se scria despre activitatea celui poreclit „Profesorul Moarte", înainte de instalarea lui la Princeton, în 1999, soldată cu manifestaţii de protest din partea organizaţiilor pro vita şi ale persoanelor cu handicap. Singer David Albert Peter provine din Australia şi este ateu declarat, conferenţiind şi la Convenţia Mondială Ateistă desfăşurată la Melbourne în 2012, manifestare sponsorizată de Fundaţia Ateistă din Australia şi Alianţa Internaţională Ateistă. Numirea sa la Princeton a atras şi criticile publicaţiei evreieşti „Jewish World Rewiew": „Profesorul Moarte se potriveşte perfect la Princeton" ridiculiza jurnalistul J.W.R. Don Feder numirea sa chiar la Centrul de studii asupra „Valorilor Umane" al Universităţii. Acelaşi autor oferea şi un citat al celebrului evreu „vânător de nazişti" Simon Wiesenthal, dintr-un protest transmis unui Târg de Carte din Suedia, unde urma să fie lansată o lucrare a „renumitului filosof": „Un profesor de morală care justifică uciderea pruncilor cu handicap este, în opinia mea, inacceptabil de a fi reprezentat la nivelul Dvs". În urmă cu un an, pe 26 mai 2014, la propunerea aceluiaşi Centru de „Etică Aplicată", Universitatea din Bucureşti oferea titlul de Doctor Honoris Causa unui discipol al lui Peter Singer, Julian Săvulescu, un alt „filosof", născut în Australia, din tată român, care la rândul său susţine infanticidul şi eutanasia. Profesorul universitar de bioteică dr. pavel Chirilă a amintit la vremea respectivă conducerii Universităţii câteva citate din „opera" premiatului: „Totuşi scopul publicaţiei Journal of Medical Ethics (publicaţia lui Săvulescu - n. r.) nu este să prezinte Adevărul sau să promoveze o vedere morală sau alta... Dacă avortul este permisibil, şi infanticidul ar trebui să fie [...] Putem schimba din nou definiţia morţii [...] mutând momentul un pic mai devreme în procesul de a muri"[3]. „Prin acordarea titlului de Doctor Honoris Causa profesorului Julian Săvulescu, Universitatea din București onorează performanţa profesională a unui filosof cu recunoaștere internațională", se afirma în Comunicatul oficial al Universităţii cu 150 de ani de onorabilitate.

Rectorul Universităţii, Mircea Dumitru, înainte de 1989 instructor la Casa Pionierilor Buftea, a fost angajat al Fundaţiei lui Andrei Pleşu, „Noua Europă", şi al Editurii „Humanitas" a lui Gabriel Liiceanu, postură din care a tradus mai multe cărţi din germana pe care nu o cunoaşte. Cu toate acestea, numele său figurează pe traducerea din germană a lucrării „Cercetări filosofice" a lui Ludwig Wittgenstein, apărută la Humanitas, conform unei anchete publicate de „Cotidianul" privind frauda intelectuală jenantă. Mircea Dumitru l-a susţinut şi pe falsul doctor Horia Roman Patapievici să obţină titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest din Timişoara. Preşedintele Senatului Universităţii este deputatul „liberal" Vlad Nistor, istoric moşit de Zoe Petre şi declarat pe 6 mai a.c. drept incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate.
Sursa: Ziaristi Online
---------------------------------
[1] 1st ed. Cambridge: Cambridge University Press, 1979
[2] Regan, Tom. Animal Rights, Human Wrongs. Rowman & Littlefield, 2003, pp. 63–4, 89.
[3] J. Savulescu, Death Fiction and Taking Organs from the Living.